Muco sucks!

Koop #mucosocks en geef mensen
met muco meer ademruimte.

Waarom #mucosocks kopen?

Mucoviscidose is een ongeneeslijke en erfelijke aandoening.

Muco sucks. Gelukkig kan jij helpen. Voor slechts 10 euro geef je zuurstof aan het onderzoek naar muco. En geef je 1.319 mensen met muco de kans op een beter leven.

Koop jouw muco socks en/of geef er een paar cadeau. 

Muco socks

Al gehoord van de muco move? Check it out!

Zij bedanken je voor jouw steun!

Ontdek de sterren achter onze #mucomove video

Jax Leeftijd: 6 jaar Longcapaciteit: 64%

Hallo, ik ben Jax. Ik ben bijna altijd blij. Ze zeggen dat ik een lachebekje ben. Mijn hobby’s zijn tennis, zingen, dansen, gamen en rockgitaar spelen. Jaja, naast Angèle en Billie Eilish ben ik ook een grote fan van Nirvana! Rock on!

Robbe Leeftijd: 14 jaar Longcapaciteit: 87%

Hey, ik ben Robbe en mijn favoriete muco moves zijn de Moonwalk en dansen op Happy van Pharrell Williams. Ik hou van voetbal, atletiek, gamen en lezen en hoop dat de ergste vormen van muco in de toekomst veel draaglijker worden.

Ine Leeftijd: 33 jaar Longcapaciteit: 30%

Hi ik ben Ine. Hoewel mijn longfunctie de laatste jaren fel achteruitging, probeer ik zoveel mogelijk leuke dingen te doen: de “muco move” dansen natuurlijk (zie het filmpje!), uit eten met familie of vrienden, een cinemaatje, … Ja, ik ben zot van horror films. Ondertussen blijf ik hopen op HET geneesmiddel. Gelukkig is er dankzij de Mucovereniging veel hoop en steun.

Clara Leeftijd: 22 jaar Longcapaciteit: 68%

Holaaa, mijn naam is Clara en ik lijd al 22 jaar aan mucoviscidose. Ik hou enorm van dansen, muziek, uitgaan met vrienden en van uitstapjes met m’n familie. Ik heb geluk met de personen die me omringen en motiveren, ik kan ze eigenlijk echt niet genoeg bedanken. Al van kleins af aan, leef ik voluit! Ik beslis heel bewust mijn ziekte om te zetten in mijn kracht. Ik wil de #mucomove blijven kunnen dansen! Aarzel dus zeker niet om ons te helpen door een kleine gift te doen voor de strijd tegen muco 😉.

Doe de #mucomove

De muco move, da’s eens goed zot doen op muco socks. Onze helden van het muco move filmpje hebben alvast hun beste beentje voorgezet. Nu is het aan jou. Doe je muco socks aan, haal je meest crazy moves boven en deel jouw filmpje op social media met de hashtags #mucomove #mucosocks!

Onderzoek geeft hoop

Mucoviscidose is een ongeneeslijke ziekte. Gelukkig slaagt de huidige behandeling erin symptomen te voorkomen, te vertragen en te verlichten.

Wetenschappelijk onderzoek naar nog betere behandelingsmethodes en een meer fundamentele oplossing voor mucoviscidose blijft desondanks heel belangrijk. Zo geven we 1.319 mensen de hoop die ze verdienen. 

Elke dag worden kleine en grote stappen gezet. Steun onze vereniging en move met ons mee in de goede richting!

Over de Mucovereniging

De Mucovereniging is de Belgische vereniging die zich inzet voor kinderen en (jong)volwassenen met mucoviscidose. Samen met de families, zorgverstrekkers en vrijwilligers zetten we ons elke dag in voor een beter en langer leven voor alle mensen met muco en hun families in ons land.

Onze eerste prioriteit is de mensen met muco in ons land bijstaan in hun dagelijkse strijd tegen de ziekte. We stimuleren wetenschappelijk onderzoek en verhogen via acties het maatschappelijk bewustzijn. 

Dankzij jouw steun en de inzet van velen kunnen we oplossingen vinden voor de problemen waarmee mensen met muco geconfronteerd worden. 

#mucosocks  #mucomove

Deel je sock selfie!

Je hebt onze muco socks gekocht? Top! Deel een “sock selfie” met je vrienden en wie weet volgen ze jouw voorbeeld. #mucomove #mucosocks

Ook zij steunden de Mucovereniging! Arrow
mucosocks
mucosocks
mucosocks
mucosocks
mucosocks
mucosocks
mucosocks